hacked by Galang10
-Galang10-Aku Vs Lananganmu Kabeh

SUWUN NGO KOWE SENG WEI JANJI PALSU
SENAJAN AKU ISEH TRESNO KARO AWAKMU IKU
SAIKI AKU MUNG BISO DELOK KOWE KARO WONG LIYO
(:


PONOROGO BLACKHAT 2K15 - JAWA TIMUR CYBER TEAM